GPiPR 2023./2024.
Kurikul 2023./2024.
Kriteriji za ocjenu iz vladanja
Školski razvojni plan
« Rujan 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Projekt "Učenjem do poučavanja"
ŠKOSKI PROJEKTI
"Koliko misliš na okoliš?"
"Socio-emocionalno učenje u OŠ Hvar"
"Ruksak pun kulture"
"Da nam igra bude boja,
spajamo dva škoja"
Na Festivalu Taste the Mediterranean sudjelovali su i naši trećaši sa svojim učiteljicama i to na ekološkom doručku u okviru projekta "Imam pravo jesti zdravo" koji se održao u Arsenalu u petak 24. svibnja od 9.00 do 10.15.sati. Tom prigodom učenici su pokazali zavidnu razinu poznavanja namirnica koje potječu iz našeg podneblja. Nakon uvodnog, edukativnog dijela, učenici su sami sastavljali doručak od ponuđenih zdravih namirnica i rado to pojeli.
Glavni cilj Festivala je, osim promocije Hrvatske kao vodeće mediteranske eno gastronomske destinacije, i očuvanje hrvatskog mediteranskog identiteta i mediteranske hrane pa je uključivanje naših najmlađih sačinjavalo bitnu sastavnicu u ostvarenju zadanih ciljeva.
Na Festivalu Taste the Mediterranean sudjelovali su i naši trećaši sa svojim učiteljicama i to na ekološkom doručku u okviru projekta "Imam pravo jesti zdravo" koji se održao u Arsenalu u petak 24. svibnja od 9.00 do 10.15.sati. Tom prigodom učenici su pokazali zavidnu razinu poznavanja namirnica koje potječu iz našeg podneblja. Nakon uvodnog, edukativnog dijela, učenici su sami sastavljali doručak od ponuđenih zdravih namirnica i rado to pojeli.
Glavni cilj Festivala je, osim promocije Hrvatske kao vodeće mediteranske eno gastronomske destinacije, i očuvanje hrvatskog mediteranskog identiteta i mediteranske hrane pa je uključivanje naših najmlađih sačinjavalo bitnu sastavnicu u ostvarenju zadanih ciljeva.